Amélie+Moi (Gent) ontspanning, creativiteit en duurzaamheid voor kinderen

Vandaag wandelde ik door de Steendam in Gent. Aantrekkelijke etalages met boeiende nieuwe logo's, elegante kleuren en andere lekkere eyecandy. In één pand, Amélie+Moi waren ze nog druk aan het werken. Ondanks het witte papier dat voor de ramen hing, voelde ik een prettige spanning zinderen. Nu al. 

Amélie+Moi blijkt een duurzaam-sociaal 'experiencecafé' én 'shop' én 'meetingspace' te zijn. Fairtrade drankjes, ontbijt en lunch met seizoensproducten. Aandacht voor de allerkleinsten, pas bevallen mama’s en zwangere vrouwen. Een speelruimte. Een winkel met duurzame kinderkleding en speelgoed. Een ruimte met activiteiten en workshops voor ouders, babies en peuters...

Benieuwd! 

Opening ✰ woensdag 26 oktober ✰

Openingsdagen 
woensdag tot zaterdag 9-18u
zondag 10-15u

Stefanie Canu
Steendam 74-76
B-9000 Gent
0032468248693
stefanie@ameliemoi.be

 

 photography:  www.yazzy.be

photography: www.yazzy.be